Яка ситуація у Дніпропетровській області на 24 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 24 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 24 червня - фото: topwar

Події
24 червня 2022 09:29

Ніч на 24 червня у Дніпропетровській області минула досить тривожно. Ворог вкотре обстріляв Криворізький район.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що протягом ночі російські війська з реактивних систем залпового вогню вдарили по території Гречаноподівської громади, що у Криворізькому районі. Обійшлося без руйнувань і постраждалих, оскільки окупанти влучили у поля.

Окрім цього, під обстріл потрапила Широківська громада, а саме – околиці села Шестерня. Там одна будівля частково зруйнована. Місцеві мешканці не постраждали. Село обстрілювали забороненими касетними боєприпасами. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що окупанти при обстрілі Криворізького району застосували РСЗВ "Ураган".

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що на Криворізькому напрямку фронту ситуація зберігається стабільно напруженою і контролюється Збройними силами України. На півночі Херсонщини ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася потрапити у тил наших військ, але отримала гідну відсіч, зазнала втрат і змушена була відступити.

Окупанти ведуть обстріл по всій лінії нашої ділянки фронту з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, мінометів. Також, за даними Міноборони, зафіксовано застосування ворогом бойової авіації у районі Князівки – це Херсонська область, але близько до Зеленодольська.

Наразі ситуація в Дніпропетровській області контрольована. В усіх інших районах ніч минула спокійно. Російських окупаційних військ на території регіону немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах