У Дніпропетровській області від касетних боєприпасів загинули сім людей

У Дніпропетровській області від касетних боєприпасів загинули сім людей

У Дніпропетровській області від касетних боєприпасів загинули сім людей - фото: slovoidilo.ua

Події
23 червня 2022 16:19

З початку війни у Дніпопетровській області через касетні боєприпаси загинули сім людей, ще двоє – отримали поранення.

Як повідомив під час брифінгу начальник сектору гуманітарного розмінування ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Андрій Моторя, протягом ведення активних бойових дій, в області знищили 3 174 одиниці вибухонебезпечних предметів.

За його словами, найбільшу кількість боєприпасів виявлено на території Криворізького та Синельниківського районів. Найпоширеніші – касетні елементи до реактивних систем залпового вогню "Торнадо-С" та "Ураган". Це невеликі циліндричні предмети завдовжки сім сантиметрів і діаметром 3-5 сантиметрів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Андрій Моторя наголосив, що у разі виявлення підозрілих предметів у жодному разі не слід їх брати до рук. Потрібно одразу зателефонувати за номером "101" чи "102".

Нагадаємо, вчора пізно ввечері окупанти поцілили по місту Апостолове з "Ураганів". Там пошкоджені будинки та газопровід. На одному з боєприпасів підірвалися двоє людей: цивільний та військовий. Їх шпиталізували до лікарні Кривого Рогу. Нині стан обох задовільний. Сьогодні у місті знешкодили 30 касетних боєприпасів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах