Як себе почуває дитина, яка постраждала від вибуху гранати на Тополі у Дніпрі

Як себе почуває дитина, яка постраждала від вибуху гранати на Тополі у Дніпрі

Як себе почуває дитина, яка постраждала від вибуху гранати на Тополі у Дніпрі - фото: skarbnitsya.org

Події
23 червня 2022 13:31

У Дніпрі 22 червня на ж/м Тополя п'яний чоловік викинув із вікна квартири на сьомому поверсі гранату, яка вибухнула. В результаті 11-річна дитина отримала осколкові поранення і знаходиться в реанімації.

Хлопчик розповів, що в той час як він гуляв з друзями у дворі, з вікна кинули пачку цигарок та якийсь чорний предмет. Він зрозумів, що це була граната і кинувся тікати, проте отримав поранення. Про це повідомляє "Наше Місто".

 – Коли ми гуляли з друзями у дворі, якийсь чоловік кинув з вікна пачку цигарок, а потім якийсь чорний предмет. Вже потім зрозумів, що граната, і кинувся тікати. На мої крики прибігли дорослі, замотали рану та дали попити води. Посадили до машини та відвезли до лікарні. Лікарі мене знову забинтували, поставили катетер і дали знеболювальні. Був ще рентген. Потім операційна, де промили рани та дістали уламки. Вранці прокинувся, і мені не було боляче. Вилікуюсь, і все буде добре, – сказав 11-річний Михайло.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами дитячої лікарки-анестезіолога Валерії, хлопчика привезли до лікарні близько дев'ятої вечора у тяжкому стані.

 – У дитини був геморагічний шок через обсяги отриманої травми та больового синдрому. Він отримав множинні осколкові поранення ніг, грудної клітки та велику рвану рану стегна. Також ЛОР встановили діагноз акубаротравма - це пошкодження внутрішнього вуха, отримане від надлишкового тиску та потужної звукової хвилі. Наразі стан дитини стабілізували, йому надана вся необхідна допомога. Він поки що в реанімації, але з хлопчиком усе буде гаразд. Реабілітація триватиме близько двох тижнів, – розповіла лікарка.

Нагадаємо, чоловіка, який кинув гранату, затримали. Ним виявився 54-річний місцевий житель. У нього в квартирі поліція знайшла ще дві гранати та патрони. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах