Мешканцям Апостолового заборонили протягом доби виходити на вулицю

Мешканцям Апостолового заборонили протягом доби виходити на вулицю

Мешканцям Апостолового заборонили протягом доби виходити на вулицю - фото: freepik.com

Події
23 червня 2022 11:04

Вночі на 23 червня окупанти шість разів обстріляли місто Апостолове в Криворізькому районі на Дніпропетровщині. Там пошкоджені будинки та газопровід. Також, через необережне поводження з нерозірваними боєприпасами, постраждали двоє мешканців міста.

Як повідомив міський голова Апостолового Андрій Оса, ДСНС заборонила жителям виходити з будинків зараз та ще протягом доби. Мешканців просять не наражати себе на небезпеку та не заважати роботі саперів. Вони досі працюють над знешкодженням нерозірваних  касет на вулицях міста. Їх заборонено транспортувати, тому вони підриваються саперами на місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що нерозірвані касети детонують самостійно протягом 34 годин від моменту падіння. Треба бути обережними, адже деякі з них можуть бути непомітними у траві, кущах та на вулиці.

ДСНС заборонила жителям міста Апостолове виходити з будинківДСНС заборонила жителям міста Апостолове виходити з будинків - фото: t.me/miskiygolovaAndriyOsa

Мешканців Апостолового закликають бути обережними, адже деякі з нерозірваних боєприпасів можуть бути непомітними у траві, кущах та на вулиціМешканців Апостолового закликають бути обережними, адже деякі з нерозірваних боєприпасів можуть бути непомітними у траві, кущах та на вулиці - фото: t.me/miskiygolovaAndriyOsa

Від ранку сапери виявили вже понад півтора десятки вибухонебезпечних предметів. Також було евакуйовано близько двадцяти людей у безпечні місця. Мешканців закликають не чіпати та не наближатися до підозрілих предметів і відразу повідомляти ДСНС про їх виявлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах