Яка ситуація у Дніпропетровській області на 23 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 23 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 23 червня - фото: t.me/miskiygolovaAndriyOsa

Події
23 червня 2022 09:54

Ніч на 23 червня на Дніпропетровщині була неспокійною. Окупанти обстріляли місто Апостолове у Криворізькому районі.

Як повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, вчора пізно ввечері окупанти поцілили по місту з "Ураганів". Там пошкоджені будинки та газопровід.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко додав, що ворог вдарив по місту Апостолове шість разів. Підступно поцілив по житлових кварталах.

Також двоє мешканців дістали поранення. Їх шпиталізували в лікарню. За словами керівника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, громадяни отримали поранення в результаті необережного поводження з нерозірваними боєприпасами. Вони у важкому стані. 

Через обстріл, подвір‘я місцевих мешканців засипані касетними снарядами. Рятувальникам і поліції довелося евакуювати близько двадцяти людей в безпечні місця. Від ранку сапери виявили вже понад півтора десятки вибухонебезпечних предметів.

Міський голова Апостолового Андрій Оса закликав жителів міста не чіпати металеві предмети , частини снарядів та ракет. Також не можна пересуватися вулицями, на територію яких був приліт.

Він зазначив, що відсутність світла та водопостачання у місті не пов’язані з обстрілом. Там інший характер пошкодження і зараз ремонтники працюють над відновленням комунікацій. 

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула тихо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах