У Дніпрі жінка намагалася зістрибнути з балкону

У Дніпрі жінка намагалася зістрибнути з балкону -

У Дніпрі жінка намагалася зістрибнути з балкону - фото: facebook.com/upoDnepr

Події
22 червня 2022 11:00

Поліцейські врятували у Дніпрі жінку, яка планувала покінчити з собою, зістрибнувши з балкону.

Як розповіли в управління поліції охорони Дніпропетровської області, ввечері 20 червня правоохоронці отримали повідомлення від місцевих жителів. Вони повідомили про жінку, яка сиділа на краю балкона. Поліцейські швидко вбігли в будинок та через суміжний балкон сусідів змогли дістатися до літньої жінки, яка на той момент була за крок від загибелі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сержант поліції Юрій Тарануха розповів, що, коли вибіг на балкон сусідів, то побачив жінку і почав намагатися поговорити з нею, але вона не реагували ні на що. Тоді чоловік дістався її балкону та обережно заштовхнув жінку у кімнату.

На місце події також викликали слідчо-оперативну групу та "швидку допомогу".

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог знову обстріляв населені пункти Дніпропетровської області. Під удар потрапили дві громади – Зеленодольська та Апостолівська. У Великій Костромці через обстріл пошкоджені школа, дитячий садочок, будинки людей, старостат, магазин, лінії газопостачання та електропостачання. Село нині без світла та газу. Місцеві мешканці не постраждали. У Апостолівській громаді окупанти вдарили по околицям – потрапили у поля.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах