Яка ситуація у Дніпропетровській області на 22 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 22 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 22 червня - фото: t.me/zelenodolskatg

Події
22 червня 2022 09:19

В ніч на 22 червня ворог обстріляв дві громади у Криворізькому районі. Одне із сіл залишилося без світла та газу.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що під ворожий приціл потрапила Зеленодольська громада. У Великій Костромці  через обстріл перебито комунікації – наразі там немає світла і газу. Місцеві мешканці не постраждали. Поки що невідомо, скільки будинків було пошкоджено. На місці працюють фахівці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Зеленодольській територіальній громаді розповіли, через обстріл пошкоджено школу, дитячий садочок, будинки людей, старостат, магазин, лінії газопостачання та електропостачання.

Ворог обстріляв Велику Костромку -Ворог обстріляв Велику Костромку - фото: t.me/zelenodolskatg

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/zelenodolskatg

Також під обстріл потрапили прикордонні території Апостолівської громади. Окупанти поцілили у поля. Люди не постраждали.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що на Криворізькому напрямку фронту ситуація все ще напружена. Окупанти основні зусилля зосереджують на обороні та будівництві захисних споруджень. Тим не менш, ворог продовжує нести втрати в живій силі та техніці. Вілкул зазначив, що вчора наші війські нанесли ворогу значної шкоди.

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула спокійно. У всіх громадах ситуація контрольована. Ворожих окупаційних військ на території регіону немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах