На Дніпропетровщині ремонтують дорогу в бік Мелітополя

На Дніпропетровшині ремонтують дорогу на Мелітополь

На Дніпропетровшині ремонтують дорогу на Мелітополь - фото: facebook.com/dnipro.ukravtodor

Події
21 червня 2022 12:53

Дорога Т-04-01 Дніпро – Васильківка – Покровське – Гуляйполе – Пологи – Мелітополь є найдовшою у Дніпропетровській області – 122,5 кілометрів. У 2022 році її планували капітально відремонтувати по всій протяжності. Проте війна внесла корективи.

Як повідомили в обласній службі автомобільних доріг, автошлях давно потребував ремонту і згідно проекту мав отримати "нове життя" – підсилену основу, декілька шарів асфальтобетону, водовідведення, зупинки, розмітку, знаки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте через війну, всі плани поставили на паузу. Зараз в пріоритеті – безпечний рух транспорту маршрутом Дніпро – Запоріжжя. Наразі три бригади робочих засипають критичні ями гарячим асфальтом. Найбільш аварійні ділянки відновлюють за допомогою суцільних карт.

У військовий час якісні дороги мають особливе значення. Адже автошляхами рухаються швидкі, які везуть поранених до лікарень. Також ними евакуюють людей та доставляють гуманітарні вантажі.

Нагадаємо, цьогоріч на Дніпропетровщині планували відремонтувати майже 500 кілометрів доріг державного значення, але через війну плани змінилися. Тому зараз виконують тільки поточні ремонти. До ладу також приводять дорогу державного значення Мерефа – Лозова – Павлоград. Її ще називають "дорогою життя", оскільки саме цим автошляхом евакуюють людей з "гарячих" регіонів, везуть поранених, доставляють гуманітарну допомогу на Харківщину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах