На Дніпропетровщині завершують ремонт "дороги життя"

На Дніпропетровщині завершують ремонт "дороги життя"  -

На Дніпропетровщині завершують ремонт "дороги життя" - фото: adm.dp.gov.ua

Події
25 травня 2022 14:02

У Дніпропетровській області продовжують ремонтувати найбільш аварійні ділянки доріг. Наразі до ладу приводять дорогу державного значення Мерефа – Лозова – Павлоград.

Керівник обласної Служби автодоріг Олександр Коломійцев розповів, що цьогоріч на Дніпропетровщині планували відремонтувати майже 500 кілометрів доріг державного значення, але через війну плани змінилися. Тому зараз виконують тільки поточні ремонти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області продовжують ремонтувати дороги -У Дніпропетровській області продовжують ремонтувати дороги - фото: adm.dp.gov.ua

Одна з трас, яку нині ремонтують, це Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград. Її ще називають "дорогою життя", оскільки саме цим автошляхом евакуюють людей з "гарячих" регіонів, везуть поранених, доставляють гуманітарну допомогу на Харківщину.

На цій дорозі оновлюють покриття – спочатку роблять холодне фрезерування, потім обробляють основу бітумною емульсією та укладають шар асфальтобетонної суміші. Ремонт проводять на аварійних ділянках від Павлограда до межі з Харківською областю. Роботи вже закінчують.

Ремонт дороги майже закінчили  -Ремонт дороги майже закінчили - фото: adm.dp.gov.ua

У ДніпроОВА повідомили, що територією Дніпропетровщини проходить майже 35 кілометрів автошляху Р-51. Загалом цього року в регіоні відремонтували понад 336,4 тисяч квадратних метрів державних та місцевих доріг.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах