Корбан прокоментував можливість нападу з боку Білорусі

Корбан прокоментував можливість нападу з боку Білорусі -

Корбан прокоментував можливість нападу з боку Білорусі - фото: dniprorada.gov.ua

Події
21 червня 2022 13:16

Керівник Територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан прокоментував можливість наступу з Білорусі. Також він закликав місцеву владу будувати фортифікаційні споруди на півночі України.

Геннадій Корбан каже, що він не буде легким в оцінці загрози, що виникла з боку Білорусі.

- Доки Білорусь надає Росії аеродроми та військові бази для дислокації окупаційних військ. Доки там відбуваються маневри та переміщення військової техніки вздовж кордону. До того часу, поки в Білорусі не відбудеться зміна режиму, нам має бути не до жартів на цю тему, – прокоментував глава Тероборони Дніпра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, Генштаб має більш точну інформацію про ситуацію і знає, що там відбувається. Також він закликав владу Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської областей готуватися щодня до можливого вторгнення. Зокрема, він порадив їм розробити план евакуації населення з прикордонних районів, збудувати не менше трьох рубежів оборонних фортифікацій, нарощувати та навчати територіальну оборону.

- Не виключено, що напад планують не білоруські збройні сили, а російські найманці, оскільки Білорусь абсолютно покірно надає їм аеродроми, військові бази, транспорт, а отже, з такою ж відмороженою легкістю може надати їм плацдарм для нападу. Потрібно вигравати час зараз, діяти на випередження. Бажати кращого, а готуватися до гіршого, доки йде війна, – написав Корбан.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах