У Дніпрі п’яний водій влетів у паркан приватного будинку

У Дніпрі п’яний водій влетів у паркан приватного будинку -

У Дніпрі п’яний водій влетів у паркан приватного будинку - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Події
21 червня 2022 11:23

На правому березі Дніпрі нетверезий водій потрапив у ДТП – влетів у паркан приватного будинку. На нього склали адміністративні протоколи.

Як розповіли у патрульній поліції Дніпропетровської області, аварія сталася вчора, 20 червня, на вулиці Лірницькій. Водій "Фольксвагену" не впорався з керуванням та врізався у паркан будинку, зруйнувавши його.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Автомобіль врізався у паркан -Автомобіль врізався у паркан - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Патрульні, які прибули на виклик, під час спілкування з водієм помітили у нього ознаки спяніня. Чоловіку запропонували пройти тест на алкоголь. Він погодився пройти його у встановленому законом порядку за допомоги приладу Драгер.

Результат освідування виявився позитивним. У крові кермувальника було 1,16 проміле алкоголю. Патрульні склали протоколи за порушення правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортних засобів, та за керування у стані сп'яніння. Чоловіка відсторонили від керування авто.

Результати тесту на алкоголь  -Результати тесту на алкоголь - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Нагадаємо, що вчора ввечері у Дніпрі трапилася ДТП за участі громадського транспорту. Так, трамвай №1 біля парку імені Лазаря Глоби зійшов з рейок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах