На Дніпропетровщині 15-річна дівчина намагалася вбити подругу

На Дніпропетровщині 15-річна дівчина намагалася вбити подругу -

На Дніпропетровщині 15-річна дівчина намагалася вбити подругу - фото: mayday.com.ua

Події
20 червня 2022 15:30

У Дніпропетровській області 15-річна дівчина ледь не вбила свою подругу – вона нанесла їй близько шести ножових поранень в шию та груди. Постраждалу з тяжкими травмами госпіталізували до лікарні.

У суботу, 18 червня, близько 02:30 до поліції надійшло повідомлення, що до лікарні привезли 18-річну дівчину з ножовими пораненнями. Поліцейські з’ясували деталі події та затримали нападницю, розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині підліток ледь не вбила подругу -На Дніпропетровщині підліток ледь не вбила подругу - фото: dp.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З’ясувалося, що злочин стався в гаражі приватного будинку по вулиці Українській у Тернівці. Під час відпочинку між двома дівчатами виник конфлікт, в результаті якого підліток вдарила декілька разів свою подругу ножем. Після цього нападниця втекла. На місце події викликали "швидку допомогу", постраждалу госпіталізували.

Неповнолітню дівчину затримали правоохоронці. Їй повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави. Слідчі вже також повідомили дівчині про підозру за замах на вбивство. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах