Філатов відповів, чи можуть російські війська піти на Дніпро

Філатов відповів, чи можуть російські війська піти на Дніпро -

Філатов відповів, чи можуть російські війська піти на Дніпро - фото: youtube.com/5kanal

Події
19 червня 2022 12:17

Міський голова Борис Філатов прокоментував можливість наступу російських військ на Дніпро.

Про це він заявив в програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою.

За словами Бориса Філатова, внутрішня та геополітична ситуації з початку повномасштабного вторгнення змінилися. Міський голова зазначив, що Путін зупиниться там, де його зможуть зупинити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ніхто не знає, що в них в голові та які в них плани. Зрозуміло, що бліц-кригу в них не вийшло. Тим не менш, чому я оцінюю атаку на Дніпро малоймовірною, у тому числі, тому що ми дуже добре підготувалися. Подивіться на Сєвєродонецьк і те направлення – там за рахунок героїзму наших Збройних сил і правильного планування зі сторони Генштабу, то вони (окупанти – ред.), якщо і просуваються, то дуже повільно. Уявіть, якщо їм потрібно дійти до Дніпра, то це їм треба положити десятки тисяч солдат, – прокоментував Борис Філатов.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 18 червня, ворог вдарив трьома ракетами по Новомосковському району. Як виявилося, окупанти вдарили по нафтобазі. Внаслідок цього виникла сильна пожежа. Вранці вибухнув резервуар з паливом, коли поруч знаходилися рятувальники.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах