Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 19 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 19 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 19 червня - фото: t.me/GeneralStaffZSU

Події
19 червня 2022 09:22

В ніч на 19 червня у Дніпропетровській області декілька разів оголошували повітряну тривогу. На щастя, обійшлося без ворожих обстрілів.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, ніч пройшла під звуки повітряної тривоги. На ранок в усіх районах області все спокійно. Ніч минула без ворожих обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що внаслідок удару по Новомосковському району, куди вчора влучили три ракети, постраждали 11 людей. Наразі семеро людей залишаються в лікарнях області. Ще четверо перебувають на амбулаторному лікуванні. На місці пожежі досі працюються рятувальники.

Микола Лукашук також підтвердив, що ніч на Дніпропетровщині минула без обстрілів. В громадах все спокійно. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, шо на ранок в Кривому Розі все нормально. На Криворізькому напрямку ситуація продовжує залишатися напруженою, але знаходиться під цілковитим контролем ЗСУ та військової адміністрації. Що стосується вчорашнього удару по Кривому Рогу, то Вілкул повідомив, що є значні руйнування та втрати, а також постраждали двоє цивільних.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах