Територіальна оборона Дніпра знищила автобус з окупантами

Територіальна оборона Дніпра знищила автобус з окупантами

Територіальна оборона Дніпра знищила автобус з окупантами - фото: mil.gov.ua

Події
18 червня 2022 15:25

У суботу, 18 червня, Дніпропетровська територіальна оборона провела успішну розвідку боєм та знищила автобус з окупантами.

Як повідомили на сторінці Дніпропетровської окремої бригади Сил територіальної оборони, штурмові зведені підрозділи провели розвідку боєм. В результаті, вони знищили автобус, у якому було 20 окупантів. Також  – один броньований автомобіль ТИГР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 5 червня, на Криворізькому напрямку, в районі Миколаївки, українські військові знищили автівку з окупантами, які наскочили на спостережний пункт ЗСУ. Так, парою гелікоптерів Ка-52 окупанти нанесли  удар по українських позиціях. Пізніше, за підтримки БТРів та танків вони намагалися відновити свої втрачені позиції на напрямку Сухого Ставка й Лозового на Херсонщині. В результаті – українські військові уразили 6 БТР і танк Т-72. Після чого ворог повернувся на свої невигідні позиції. За словами, речника ОК "Південь" Владислава Назарова, підтверджені втрати противника склали 87 рашистів та близько 40 одиниць ворожої техніки, серед яких чотири танки, чотири гаубиці "Мста-Б" і сім трохи меншим калібром, дві реактивні системи залпового вогню "Ураган" і "Град", дев'ять одиниць броньованої та дев'ять автомобільної техніки, при чому дві завантажені боєкомплектом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах