На Криворізькому напрямку окупанти наскочили на спостережний пункт ЗСУ - загарбників знищили

На Криворізькому напрямку окупанти наскочили на спостережний пункт ЗСУ - загарбників знищили

На Криворізькому напрямку окупанти наскочили на спостережний пункт ЗСУ - загарбників знищили - фото: nta.ua

Події
05 червня 2022 16:00

На Криворізькому напрямку, в районі Миколаївки, українські військові знищили автівку з окупантами, які наскочили на спостережний пункт ЗСУ.

Як повідомляє ОК «Південь» 5 червня, противник продовжує ведення бойових дій на рубіжах, де закріпився. А спроби ворога повернути втрачені позиції завершуються поразкою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так,  парою гелікоптерів Ка-52 окупанти нанесли  удар по українських позиціях. Пізніше, за підтримки БТРів та танків вони намагалися відновити свої втрачені позиції на напрямку Сухого Ставка й Лозового на Херсонщині. В результаті – українські військові уразили 6 БТР і танк Т-72. Після чого ворог повернувся на свої невигідні позиції.

За словами, речника ОК "Південь" Владислава Назарова, підтверджені втрати противника складають 87 рашистів та близько 40 одиниць ворожої техніки, серед яких чотири танки, чотири гаубиці «Мста-Б» і сім трохи меншим калібром, дві реактивні системи залпового вогню «Ураган» і «Град», дев'ять одиниць броньованої та дев'ять автомобільної техніки, при чому дві завантажені боєкомплектом. Також знищено ще два ворожих польові склади боєприпасів.

Нагадаємо, що російські військові підірвали мости через річку Інгулець на Криворізькому напрямку. Таким чином вони намагаються протидіяти контрнаступу ЗСУ на півдні. Проте, за словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, українські військові продовжують успішні бойові дії на південному напрямку. У ворога втрати й у живій силі, й у техніці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах