Де на Дніпропетровщині безробітні можуть безкоштовно пройти навчання

Де на Дніпропетровщині безробітні можуть безкоштовно пройти навчання -

Де на Дніпропетровщині безробітні можуть безкоштовно пройти навчання - фото: pexels.com

Події
15 червня 2022 17:51

У Дніпропетровській області безробітні можуть пройти навчання, опанувати нову професію або підвищити кваліфікацію. Відповідні курси проводять безкоштовно.

Як розповіли в Дніпропетровській ОВА, цьогоріч професійне навчання пройшли більше 2,8 тисяч людей. Заняття відбуваються у профтехах, університетах або безпосередньо у роботодавців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наприклад, у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіті державної служби зайнятості готують фахівців із різноманітних сфер – касирів банку, продавців, молодших медсестер з догляду за хворими, електрогазозварників, операторів котелень, офісних службовців. На курсах підвищення кваліфікації можна опанувати комп’ютерні технології чи бухгалтерські програми. Або дізнатися, як відкрити власну справу.

Деталі про навчання можна дізнатися за телефоном: 056 722 24 10. Безробітним потрібно буде зареєструватися в службі зайнятості. Знайти найближче віділення можна тут.

Нагадаємо, що у Дніпрі також оголосили набір нової групи на навчання на водіїв трамваїв та тролейбусів. Курси також проходять безкоштовно. При цьому учні будуть отримувати стипендію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах