На Криворізькому шосе виникла сильна пожежа: що сталося (оновлено)

На Криворізькому шосе виникла сильна пожежа: що сталося -

На Криворізькому шосе виникла сильна пожежа: що сталося - фото від підписника vgorode.ua

Події
13 червня 2022 10:41

Сьогодні, 13 червня, на Криворізькому шосе під Дніпром помітили величезні стовпи чорного диму, які було видно за сотні метрів.

У пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області розповіли, що пожежа трапилася близько 09:40 на Криворізькому шосе за межами Дніпра. Як виявилося, там загорілися старі шини. За попередніми оцінками, площа пожежа приблизно склала 20 квадратних метрів. На місці події наразі працюють рятувальники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На фотографіях та відео, які опублікували очевидці у соціальних мережах, можна помітити чорний густий дим. Причини пожежі – поки що невідомі.

Оновлено в 12:46: у ДСНС Дніпропетровської області повідомили, що пожежа виникла за межами населеного пункту неподалік 193-го кілометру автошляху М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине на території Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району.

Рятувальники, які приїхали на місце події, встановили, що горіло сміття на відкритій території. Також існувала загроза поширення вогню на будівлю, що розташована поруч. Вогонь вдалося локалізувати за 40 хвилин, а повністю ліквідувати ще через годину. Площа пожежі склала 20 квадратних метрів. Ніхто не постраждав.

Рятувальники загасили пожежу -Рятувальники загасили пожежу - фото: facebook.com/MNSDNE

Пожежа на Криворізькому шосе -Пожежа на Криворізькому шосе - фото: tg Труха Днепр

Нагадаємо, що вранці 10 червня у Дніпрі сталася масштабна пожежа. Місцеві мешканці спочатку почули вибухи, а потім побачили багато диму. Виявилося, що сильне загорання сталося на одному з підприємств міста по переробці вторинної сировини. На відкритій території спалахнули гранули в тюках. Що стало причиною пожежі – не повідомлялося. Проте відомо, що пожежа не пов'язана з ворожою атакою. Вогонь на заводі гасили шість підрозділів рятувальників. Вони боролися з пожежею більше години.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах