Як пройшов благодійний концерт гурту ТНМК у дніпровському метро

Як пройшов благодійний концерт ТНМК у дніпровському метро

Як пройшов благодійний концерт ТНМК у дніпровському метро - фото: dniprorada.gov.ua

Події
11 червня 2022 13:21

Вчора, 10 червня, на одній з станцій метро у Дніпрі, відбувся другий благодійний концерт в рамках програми "BezViz".БезВійни. Цього разу всі бажаючі могли приєднатися до збору коштів на придбання автомобілю швидкої допомоги для ОК Схід.

Як повідомили в міській раді, цього разу на станції метро "Вокзальна" виступив гурт Танок на майдані Конґо. Три учасники гурту – вокаліст Олег Фагот Михайлюта, бас-гітарист Костянтин Жуйков та гітарист Ярослав Верьовкин від початку повномасштабного вторгнення і до сьогодні захищають Україну та несуть службу. Тому, щоб допомогти країні ще й через свою творчість, отримали відпустку від керівництва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Лідер гурту ТНМК Олег Фагот Михайлюта розповів, що йому більше подобається грати концерти та піднімати людям настрій, ніж бігати по полях і кущах. Але російські загарбники примушують робити його останнє. Також він радий, що може допомогти країні займаючись і своєю справою.

За словами вокаліста гурту ТНМК Олександра Сидоренка ("Фоззі"), зараз будь-який концерт – це надважлива операція. Він додав, що метро у Дніпрі – це найоптимальніша локація для концертів. Гурт продовжує боротися та захищати країну в будь-який спосіб – творчими виступами чи на фронті.

Концерт розпочався о 18:00. На захід прийшло кілька сотень людей. Гурт ТНМК виступив з новою програмою. В Україні її грали вперше. Переказати кошти можна було під час концерту, скориставшись QR-кодом, який розміщений на станції. За вечір зібрали близько 197 тисяч гривень.

Організатори кажуть, що попри такі умови та складнощі, готові проводити такі концерти регулярно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах