У Дніпрі відбудеться безкоштовний концерт ТНМК: коли і де

У Дніпрі відбудеться безкоштовний концерт ТНМК: коли і де -

У Дніпрі відбудеться безкоштовний концерт ТНМК: коли і де - фото: kyivmaps.com

Події
10 червня 2022 12:37

Сьогодні, 10 червня, у Дніпрі відбудеться благодійний концерт відомого українського гурту ТНМК. Захід можна відвідати безкоштовно.

Концерт буде проходити у рамках проект "БезВІЗ БезВійни" у дніпровському метро. Організатори поставили за мету зібрати 18 тисяч євро. За ці кошти планують придбати автомобіль "швидкої допомоги" для Оперативного командування "Схід", повідомляє "Культурна столиця".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час концерту всі бажаючі можуть зробити благодійник внесок, скориставшись спеціальним QR-кодом. Вхід на концерт буде вільним. Виступ гурту ТНМК запланований на 10 червня о 18:00. Проходитиме він на станції метро "Вокзальна".

У Дніпрі пройде концерт ТНМК -У Дніпрі пройде концерт ТНМК - фото: facebook.com/kust.dnipro

Нагадаємо, що це вже другий благодійний концерт, який проводять у дніпровському метрополітені.  Минулого разу дніпряни мали можливість послухати рок-гурт "Друга Ріка".

Подібні концерти планують проводити і надалі. За словами організаторів, вони хочуть не лише збирати гроші для ЗСУ та ТрО, але і нагадати містянам, що життя продовжується, тому в безпечному місці можна проводити концерти та відволікатись.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах