"Ми піддаємо Україну ризику існування": Корбан зробив нову заяву

"Ми піддаємо Україну ризику існування: Корбан зробив нову заяву -

"Ми піддаємо Україну ризику існування: Корбан зробив нову заяву - фото: pravda.com.ua

Події
07 червня 2022 15:31

Керівник Територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан пояснив, чому важливо звільнити від російських окупантів Запорізьку і Херсонську області.

За словами Геннадія Корбана, ріка Дніпро, як і морське узбережжя, має важливе значення для стратегічного положення України у світі.

- Ріка Дніпро, як і морське узбережжя Запорізької та Херсонської областей, визначають стратегічне положення України у світі, а за ними Миколаїв та Одеса. Не звільняючи від ворога Запорізьку і Херсонську області, ми піддаємо Україну ризику існування як держави в цілому, – написав голова Тероборони Дніпра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що нещодавно Геннадій Корбан опублікував на своїй сторінці повідомлення із закликом негайно будувати ешелонну оборону у Києві, Сумах, Чернігові та Харкові, а також мінувати північні кордони України. Його заява викликала резонанс у суспільстві. Згодом він пояснив, навіщо зробив таку заяву. За словами голови тероборони, це був прямий меседж главам адміністрацій, зокрема тих територій, які деокупували. Він зауважив, що війна ще не закінчилася, тому розслаблятися поки що рано.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах