На Дніпропетровщині боржникам почали відключати воду

На Дніпропетровщині боржникам почали відключати воду

На Дніпропетровщині боржникам почали відключати воду - фото: molbuk.ua

Події
07 червня 2022 11:15

Комунальне підприємство "Новомосковськ водоканал" обмежило подачу води боржникам.

Як повідомив мер Новомосковська Сергій Рєзнік, мешканців, які вчасно не оплачують послуги водоканалу, постійно про це попереджали. Без вжиття рішучих заходів впливу, КП не може розраховуватися за покупну воду й електроенергію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– "Дніпроводоканал" неодноразово письмово попереджав КП "Новомосковськ водоканал" про загрозу обмеження водопостачання місту через наші борги. Загальна заборгованість населення Новомосковська станом на 1 червня становить 21,3 мільйони гривень!, – написав Сергій Рєзнік.

За останні два тижні у Новомосковську під обмеження потрапили шість квартир із загальною сумою боргів 107 тисяч гривень і 37 приватних будинків з сумарним боргом 45 тисяч гривень.

Також мер міста наголосив, що добросовісні платники страждати не повинні.

Нагадаємо, що раніше у Дніпрі повідомляли про серйозні проблеми з оплатою послуг "Водоканалу". Наразі платежі зараз становлять 50% виставлених платежів. Так, заступник мера Михайло Лисенко офіційно повідомив, що якщо багатоквартирні будинки мають велику заборгованість, то починаючи з 5 травня розглядатиметься питання про переведення цих будинків на погодинний графік подачі води.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах