На Дніпропетровщині попереджають про високу пожежну небезпеку

На Дніпропетровщині попереджають про високу пожежну небезпеку -

На Дніпропетровщині попереджають про високу пожежну небезпеку - фото: pexels.com

Події
06 червня 2022 15:03

Мешканців Дніпропетровської області попереджають про те, що наступні декілька днів в регіоні зберігатиметься висока пожежна небезпека. Це означає, що навіть невелике загорання може перерости у масштабну пожежу.

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології прогнозує у період з 7 по 12 червня високу пожежну небезпеку. На значній частині території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області попереджають про пожежну небезпеку -У Дніпропетровській області попереджають про пожежну небезпеку - фото: meteo.gov.ua

Надзвичайна пожежна небезпека означає "загрозливе поєднання високої температури повітря та сухої погоди". Тому мешканців закликають дотримуватись правил пожежної безпеки й не випалювати суху траву, сміття та сухостій дерев, не розводити вогнища у недозволених для цього місцях. У разі виникнення пожежі варто звертатися до ДСНС Дніпропетровської області за номером 101. 

Прогноз погоди у Дніпрі -Прогноз погоди у Дніпрі - фото: meteo.gov.ua

Також варто нагадати, що під час воєнного стану навмисне спалювання сухої трави розцінюється як диверсія, тому паліям може загрожувати кримінальна відповідальність.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах