Дітей Дніпропетровщини запрошують на Чілдрен Кінофест-2022

Дітей Дніпропетровщини запрошують на Чілдрен Кінофест-2022

Дітей Дніпропетровщини запрошують на Чілдрен Кінофест-2022 - фото: actual.today

Події
31 травня 2022 13:32

Чілдрен Кінофест - щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків. Раніше він проходив офлайн і збирав повні зали. В цьому році його проведуть онлайн.

Мета фестивалю - розвивати в Україні традицію спільних сімейних переглядів кіно та залучати молодь до створення кінофільмів. 9 років поспіль кінофест безкоштовно знайомить українських дітей з найвідомішими європейськими стрічками і світовою кінокласикою. Він відбудеться в онлайн-форматі і триватиме з 3 до 12 червня. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Україна представить на фестивалі пригодницьке фентезі «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке». Стрічка – про пригоди козака, який намагається вибратися з пекла. Фільм, який стане переможцем цьогорічного «Чілдрен Кінофесту» обере аудиторія. Після перегляду стрічок конкурсної програми глядачам буде запропоновано оцінити свої враження. Ознайомитися з програмою фільмів, які покажуть на фестивалі, можна тут.

Усі покази – безкоштовні, за попередньою реєстрацією на сайті. Вони будуть доступні для всіх, хто знаходиться на території України та Польщі.

Дізнатися деталі та зареєструватися можна тут.

Як зареєструватися на сайті Чілдрен Кінофест-2022Як зареєструватися на сайті Чілдрен Кінофест-2022 - фото: facebook.com/childrenkinofest

Нагадаємо, що дніпряни можуть долучитися до проекту "Єдині" та вивчити українську мову за 28 днів. Протягом навчання учасники щодня будуть отримувати завдання та навчальні матеріали, які допоможуть подолати мовний бар’єр, візьмуть участь у вебінарах та розмовних клубах у своєму місті. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах