Окупанти атакували Кривий Ріг з неба: перші подробиці

Окупанти атакували Кривий Ріг із неба: перші подробиці.

Окупанти атакували Кривий Ріг із неба: перші подробиці. Фото:

Події
28 травня 2022 21:13

Увечері 28 травня російські окупанти завдали кількох ракетних ударів по Кривому Розі.

За словами голови районної військової адміністрації Олександра Вілкула, ударів завдали в районі одного з виїздів із міста. Дві ворожі ракети потрапили до промислового підприємства. Сильні руйнування. Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці працюють рятувальники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про удари повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. За його словами, зараз на місці працюють усі служби. Масштаби руйнувань та дані щодо постраждалих уточнюються, додаткова інформація буде пізніше.

Раніше ми писали, що у ніч із 27 на 28 травня ворог знову обстрілював Криворізький район. З артилерії бив Зеленодольським товариством. Є руйнування, але, на щастя, люди не постраждали.

Нагадаємо, що вчора вранці, 27 травня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Дніпровському району. За словами голови Територіальної оборони Дніпра Геннадія Корбана, був приліт ракети Іскандера на полігон Нацгвардії. Загинуло близько десяти людей. Близько 30-35 людей поранено.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах