Спека і сильні грози: яким буде літо 2022 в Україні

Спека і сильні грози: яким буде літо 2022 в Україні -

Спека і сильні грози: яким буде літо 2022 в Україні - фото: freepik.com

Події
29 травня 2022 11:25

Синоптики прогнозують, що літо 2022 в Україні буде спекотним, але більш вологим, ніж зазвичай.

Погода влітку підготувала для українців чимало сюрпризів. Нас очікує традиційна спека і посуха, а також шквальний вітер з сильними грозами. Тим не менш, очікується, що літо 2022 буде не таким сухим, як минулі роки. При цьому дощів буде значно більше. Про це у своїй книзі розповів народний синоптик Леонід Горбань, передає "Уніан".

Погода в червні

Згідно з попереднім прогнозом, червень буде досить теплим, але погода буде нестійкою. Початок місяця буде похмурим та вологим, у подальшому чергуватимуться сонячні і ясні дні з дощами та зливами. Наприкінці червня очікується сильна спека.

Погода в липні

Швидше за все, липень буде жарким, але не дуже сухим. Другий місяць літа почнеться з невеличких дощів. Також прогнозують короткочасне похолодання. До середині місяця знову повернеться спека з посухою. На третьому тижня можливі невеликі дощі, але згодом наступить спекотна погода.

Погода в серпні

В кінці літа опадів майже не прогнозується. Серпень буде спекотним і сухим. В середині та кінці місця можуть йти невеликі дощі. Середня температура у ці дня складатиме 24 градуси тепла. Синоптики прогнозують, як дуже спекотні, так і прохолодні дні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах