У Дніпрі водій відмовився везти бабусю і почав зливати пальне

У Дніпрі водій відмовився везти бабусю і почав зливати пальне -

У Дніпрі водій відмовився везти бабусю і почав зливати пальне - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
27 травня 2022 15:29

У Дніпрі між пасажирами та водієм маршрутки виник конфлікт. Останній відмовлявся везти бабусю, за яку заплатили, прикриваючись відсутністю пального.

Як розповідають місцеві жителі, в автобус №86 зайшла бабуся-льготниця, яка хотіла проїхати безкоштовно, але водій відмовився. Пасажири вирішили заплатити за жінку. Водія це все одне не влаштовувало, тому що, зі слів пасажирів, він принципово хотів, щоб заплатила бабуся.

Після цього чоловік зупинив транспорт, вийшов на вулицю і почав кричати, що в нього немає пального, тому за проїзд повинні платити всі. При цьому містяни стверджують, що за бабусю вони заплатили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли опустили шланг в бак, то виявилося, що він заповнений приблизно наполовину. Водій, побачив, що його знімають на телефон, взяв каністру і почав зливати паливо, щоб ні в кого не було доказів. Пасажири подзвонили на гарячу лінію, але на місце ніхто не приїхав. Водій же звернувся до диспетчера і сказав, що в нього ніби закінчився бензин, тому він не може везти людей. Лише через годину водій знову сів в автобус і продовжив рух.

Голова асоціації перевізників Дніпра Михайло Тонконогий повідомив, що інформацію про цю подію вже передали перевізнику.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах