Кого найчастіше шукають роботодавці на Дніпропетровщині

Кого найчастіше шукають роботодавці на Дніпропетровщині -

Кого найчастіше шукають роботодавці на Дніпропетровщині - фото: freepik.com

Події
25 травня 2022 17:03

Повномасштабна війна в Україні дуже сильно вплинула на ринок праці. Багато фахівців залишилися без роботи, а чимало підприємств переїхали або тимчасово припинили працювати. Проте ситуація поступово змінюється.

В обласній службі зайнятості занятості повідомили, що нині роботодавці Дніпропетровщини пропонують роботу у різних сферах та готові працевлаштовувати людей. Станом на 25 травня, в базі даних служби налічується 2 011 вакансій, роботу пропонують 777 роботодавців. Серед них майже 500 вакансій для осіб з інвалідністю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Великий попит зберігається на робітничі професії. Підприємства шукають фрезерувальників, електромонтерів, слюсарів, токарів тощо. Зважаючи на початок посівної, аграрна сфера залишається актуальною – шукають агрономів, трактористів та тваринників (фахівці з розведення і утримання сільськогосподарських тварин).

Сфера охорони здоров’я та ветеринарної медицини потребує лікарів сімейної практики, терапевтів, хірургів, психіатрів, ветеринарів. Також затребувані стоматологи, молодші медпрацівники та фармацевти.

Пропозиції є також для спеціалістів у сфері юриспруденції та права. Роботодавці шукають ще викладачів вищих навчальних закладів, шкіл, технікумів. Є вакансії для викладачів фахових предметів, наприклад вчителя фізики. Крім того, активно шукають пекарів, швачок, продавців продовольчих товарів та вантажників.

Переглянути актуальні вакансії можна за посиланням.

Якщо ви шукаєте роботу, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах