В напрямку Кривого Рогу окупанти намагалися захопити спостережний пункт

В напрямку Кривого Рогу окупанти намагалися захопити спостережний пункт -

В напрямку Кривого Рогу окупанти намагалися захопити спостережний пункт - фото умовне: facebook.com/okPivden

Події
25 травня 2022 11:59

Між російськими і українськими військовими відбулося бойове зіткнення на північному сході Миколаївської області у напрямку Кривого Рогу. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

Так, зазначається, що на північному сході Миколаївщини в напрямку Кривого Рогу відбулось бойове зіткнення підрозділу ОК "Південь" зі специфічною групою ворожих сил.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти за допомогою двох броньованих машин "Тигр" під прикриттям мінометного вогню намагалися захопити спостережний пост українських військових. При цьому на росіянах був однострій Збройних сил України.

Наші військові змогли відбити ворожу атаку. Противник втратив чотирьох своїх чоловік, усі інші відступили.

За підсумками минулої доби, ракетно-артилерійські підрозділи ОК "Південь" знищили сім одиниць броньованої та автомобільної технікі російських окупантів, а також ліквідували 33-х осіб.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 25 травня, нанесли три ракетних удари по Кривому Рогу. Вдарили по одному із промислових підприємств. За попередньою інформацією, ніхто з людей не постраждав, але є серйозні пошкодження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах