Голова розвідки України розповів, скільки триватиме війна і коли ЗСУ зайдуть в Крим

Голова розвідки України розповів, скільки триватиме війна і коли ЗСУ зайдуть в Крим -

Голова розвідки України розповів, скільки триватиме війна і коли ЗСУ зайдуть в Крим - фото: pravda.com.ua

Події
24 травня 2022 17:37

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, скільки часу може тривати повномасштабна війна і як вона може завершитися для України.

За словами Буданова, активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року, оскільки ресурсів у Росії для ведення бойових дій є на 12 місяців. Про це він заявив в інтерв’ю "Українській правді".

Керівний ГУР МО вважає, що війна закінчиться для України поверненням наших окупованих територій, включаючи Крим. Він також додав, що до кінця року ми можемо, як мінімум, зайти на територію півострову.

Кирило Буданов назвав два можливих варіанти, як війна може закінчитися для Росії:

  • Перший – це зміна політичного керівництва при формальному збережені територіальної цілісності РФ. У такому випадку всі звинуватять особисто Путіна та його найближче оточення, говорячи, що Росія ні до чого. Повсюди у світі почнуть виводити війська з окупованих територій, які повернуться до тих країн, яким вони насправді належать. Росія почне відновлювати функціонування як цивілізована держава;
  • Другий – розділення Росії на три і більше частини, тобто на нові незалежні держави.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах