На Дніпропетровщині попрощалися із загиблим військовим Сергієм Самофаловим

На Дніпропетровщині попрощалися із загиблим військовим Сергієм Самофаловим -

На Дніпропетровщині попрощалися із загиблим військовим Сергієм Самофаловим - фото: adm.dp.gov.ua

Події
23 травня 2022 12:34

У Павлограді попрощалися із загиблим військовим Сергієм Самофаловим. Чоловік пішов захищати Україну добровольцем. Провести Героя в останню путь прийшли його рідні, друзі та колеги. 

Дружина Сергія Ірина розповіла, що з початком повномасштабної війни її чоловік став волонтером – усе, що міг, він віддав на потреби армії та територіальної оборони. Згодом він вирішив добровільно вступити до лав ЗСУ, не чекаючи повістки. Ірина не стала його відмовляти, оскільки знала, що це марно.

- Сергій хотів, щоб наші діти жили у вільній країні. Вважав, що свобода – головна цінність. Був справжнім патріотом. Для нас він Герой, – згадує дружина військового.

У Павлограді попрощалися з Героєм -У Павлограді попрощалися з Героєм - фото: adm.dp.gov.ua

Усі, хто знав Сергія, кажуть, що він був справжнім чоловіком – мужнім, добрим, порядним та ніколи не ховався за чужими спинами. У мирні часи Сергій Самофалов займався будівництвом.

Попрощатися з чоловіком пришли рідні та близькі -Попрощатися з чоловіком пришли рідні та близькі - фото: adm.dp.gov.ua

Як повідомили у Дніпропетровській ОВА, 50-річний чоловік служив у складі 54 окремої механізованої бригади. Загинув у бою на Донеччині. У Сергія Самофалова залишилася дружина та двоє дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах