У Дніпрі чоловік обікрав волонтерський центр (відео)

У Дніпрі чоловік обікрав волонтерський центр -

У Дніпрі чоловік обікрав волонтерський центр - фото: t.me/dnipro_now

Події
18 травня 2022 13:08

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який вкрав піддони у волонтерському центрі. Момент крадіжки потрапив на камери відеоспостереження.

Подія трапилася 16 травня близько дев’ятої години вечора. На відео, яке опублікували у соціальній мережі, можна побачити, як чоловік краде піддони з волонтерського центру на вулиці Криворізькій.  Повідомлялося, що на цих піддонах волонтери сортують на перевозять гуманітарну допомогу для переселенців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі патрульної поліції розповіли, що до поліції зателефонувала жінка та попросила перевірити свого сусіда щодо причетності до цієї події. Жінка повідомила, що бачить на його автомобілі, що припаркований біля будинку, закріплені дерев'яні піддони.

Патрульні прибули за адресою, яку вказала дніпрянка. Інформація підтвердилася. На автомобілі ВАЗ були закріплені 11 піддонів. Під час спілкування з мешканцями будинку поліцейські з'ясували, хто є власником вказаного авто та пройшли до його квартири.

Поліцейським 35-річний чоловік пояснив, що побачив вказані піддони і вирішив їх забрати для того, щоб потім продати. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин події.

Крадій піддонів -Крадій піддонів - фото: facebook.com/dnipropolice

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах