У боях за Україну загинув 28-річний залізничник із Дніпропетровської області

У боях за Україну загинув 28-річний залізничник із Дніпропетровської області

У боях за Україну загинув 28-річний залізничник із Дніпропетровської області - фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Події
15 травня 2022 16:26

28-річний залізничник із Дніпропетровської області загинув під Ізюмом, захищаючи свободу та територіальну цілісність нашої України.

Як повідомили у прес-службі "Укрзалізниці", з вересня 2019 року Олександр Антонюк працював за своєю освітою помічником машиніста електровоза Синельниківської локомотивної депо регіональної філії "Придніпровська залізниця". У січні 2022-го його відправили на курси машиністів до Дніпровського центру професійного розвитку персоналу. Але отримати права машиніста залізничнику, на жаль, не судилося.

Оскільки чоловік мав великий військовий досвід (після термінової служби в армії він ще 5 років захищав нашу країну в лавах бійців ЗСУ за контрактом), з початку повномасштабної війни в Україні – 25 лютого – його мобілізували. Олександр служив у 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр". Захищаючи Харківську область, минулого місяця – 19 квітня – він героїчно загинув неподалік харківського міста Ізюма.

"Загинув"Загинув

Залізничнику було лише 28 років. Свою сім'ю він не встиг збудувати – у нього залишилися мама та брат-близнюк Сергій (теж військовий).

Vgorode висловлює щирі співчуття рідним та знайомим Героя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах