Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 15 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 15 травня  - фото: unn.com.ua

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 15 травня - фото: unn.com.ua

Події
15 травня 2022 10:21

Почалася 81 доба повномасштабної війни. Стало відомо, яка ситуація на Дніпропетровщині на сьогоднішній ранок – 15 травня.

Як повідомили голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко та голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, ніч у Дніпропетровській області пройшла з тривогами. Російські окупанти з "Ураганів" обстріляли прикордонні території Широківської громади, що у Криворізькому районі нашого регіону. Ракети впали між селами. На щастя, обійшлося без потерпілих та руйнувань. У інших громадах Дніпропетровської області "прильотів" не було – ситуація спокійна. Ще одна хороша новина на ранок 15 травня полягає в тому, що завдяки підтримці жителів багатьох країн Україна виграла Євробачення-2022.  Отже, довгоочікувана перемога на фронті не за горами.

– Наступного року ми приймаємо конкурс. Для локації пропоную "Донбас Арену" та набережну Ялти. А одного разу, як сказав Президент, Євробачення прийме гарний відбудований Маріуполь. P.S. Рідко пишу конкретику, але сьогодні вночі наші хлопці дали результативний "салют", – сказав керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул.

Раніше ми писали, що український реп-гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні-2022" з  піснею Stefania. Під час голосування журі дало групі 192 бали, які вивели Kalush на 4 місце, а глядачі підтримали 439 балами. Загалом, набравши 631 очків, українці посіли перше місце. Потрібно сказати, що (за оцінками журі музичного конкурсу!) перемогу у "Євробаченні-2022" отримав співак із Великобританії Sam Ryder із піснею SPACE MAN. Найменше балів на "Євробаченні" Україні дали Сербія (всього 7 балів), Північна Македонія та Мальта.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах