У Дніпрі на одному з поїздів "працює" чотирилапа провідниця

У Дніпрі на одному з поїздів "працює" чотирилапа провідниця -

У Дніпрі на одному з поїздів "працює" чотирилапа провідниця - фото: instagram.com/uz_nicole_

Події
13 травня 2022 15:36

На одному з евакуаційних потягів "працює" незвичайна провідниця – собака на прізвисько Ніколь. Вона допомагає пасажирам впоратися зі стресом, розважає дітей і разом зі своєю господаркою стежить за порядком у вагоні.

Чотири роки тому провідниця Тетяна Мінькова знайшла на вокзалі в Дніпрі цуценя. У цей час вагони стояли і вона почула, що хтось сильно закричав. Жінка спустилася, щоб дістати собаку, але побачила, що вона вмерзла в лід. Їй довелося дістати вагонний ключ і просто виколупати бідну тваринку, говориться в сюжеті ТСН. Тетяна вирішила забрати врятовану собаку до себе. Вона відігріла та вилікувала її. Також намагалася знайти для неї сім’ю, але дворнягу ніхто забирати не хотів, тому Ніколь залишилася у провідниці.

Маленька Ніколь -Маленька Ніколь - фото: instagram.com/uz_nicole_
 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У перші дні після масштабного вторгнення собака залишалася вдома одна, оскільки всі сусіди та друзі Тетяни поїхали. Тому жінка попросила у керівництва дозволу брати Ніколь з собою. Начальниця поїзда розповіла, що вони не могли залишити собачку. Тим більше, що Ніколь дуже ввічлива, розумна і спокійна.

Пухнаста провідниця стежить за порядком у вагоні, допомагає своїй господині піклуватися про пасажирів. Першою застрибує у вагон і перевіряє його на готовність до рейсу. Тетяна говорить, що та навіть перевіряє якість прибирання. Пасажири поїзду не скаржаться на таку провідницю, хоча інколи і дивуються її присутності.

Пухнаста провідниця допомагає пасажирам -Пухнаста провідниця допомагає пасажирам - фото: instagram.com/uz_nicole_

Ніколь живе у купе разом з провідниками. Там для неї облаштували місце. З пасажирами вона спілкується обережно, а найбільше любить розважати дітей. Вони кажуть, що собака м’яка та приємна.  Тетяна помітила, що під час евакуаційних рейсів Ніколь ніби сама відчуває, хто з пасажирів найбільше потребує її підтримки. Іноді годинами не відходить від людини – ніби хоче хоч якось полегшити біль.

Багатьом пасажирам подобається така попутниця -Багатьом пасажирам подобається така попутниця - фото: instagram.com/uz_nicole_

На рахунку у Ніколь – вже більше десятка евакуаційних рейсів. Вона вакцинована, чіпована, з міжнародним паспортом і навіть вже встигла з'їздити до Польщі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах