Корбан пояснив, чому росіяни обстрілюють Зеленодольськ

Корбан пояснив, чому росіяни обстрілюють Зеленодольськ -

Корбан пояснив, чому росіяни обстрілюють Зеленодольськ - фото: youtube.com/c/DniproTV

Події
13 травня 2022 14:10

Останнім часом окупанти почали все частіше обстрілювати населені пункти у Криворізькому районі, який межує з тимчасово окупованою Херсонською областю.

Керівник Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан розповів, що ситуація в області залишається стабільною, а оборона продовжує укріплюватися. На фронт починають доправляти імпорту техніку, зокрема артилерію. Про це він заявив під час телемарафону на телеканалі "Дніпро ТВ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, ситуація на Криворізькому напрямку зараз більш-менш нормальна. Періодично окупанти обстрілюють Зеленодольську громаду, оскільки це такий собі обхід Кривого Рогу. Саме тому вони постійно туди стріляють. Геннадій Корбан вважає, що це більше попереджувальний вогонь, тому що росіяни бояться контратаки з нашої сторони.

Нагадаємо, що в ніч на 13 травня у Дніпропетровській області часто лунали сирени. Тим не менш, обійшлося без надзвичайних подій. Російських окупаційних військ на території регіону нині немає. Ситуація залишається контрольованою та спокійною.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах