Яка ситуація у Дніпропетровській області на 13 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 13 травня  -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 13 травня - фото: texty.org.ua

Події
13 травня 2022 09:39

У Дніпропетровській області в ніч на 13 травня декілька разів лунала сирена, але обійшлося без надзвичайних ситуацій.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, нині в області все спокійно. Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук також підтвердив, що ситуація в області спокійна. Він додав, що надзвичайних подій протягом ночі на Дніпропетровщині не трапилося. Російських окупаційних військ на території регіону немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що у Кривому Розі все нормально. Оперативна ситуація на Криворізькому напрямку залишається напруженою, але без суттєвих змін.

За словами Вілкула, окупанти продовжують обстріл по всій лінії зіткнення, у тому числі із застосуванням заборонених фосфорних та касетних боєприпасів. Ввечері з артилерії росіяни обстріляли мирну колону людей, які виїжджали з Херсонської області з боку Берислава. Окупанти зібрали їх вранці, тримали близько тисячі машин під палючим сонцем і почали випускати лише після обіду партіями по 200 машин, щоб прикрити пересування власної військової техніки.

Приблизно о 16:00 по мирній колоні, яка була вже на нашій підконтрольній території в районі Білої Криниці, вони завдали удару. Від розриву снарядів постраждали мирні люди, зокрема 11-річна дитина. Разом з 68-річною жінкою вона отримала осколкові поранення. Їм надано всю необхідну допомогу. Жінка нині перебуває в одній із лікарень Кривого Рогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах