У Новомосковську змінили порядок звучання сирени

У Новомосковську змінили порядок звучання сирени -

У Новомосковську змінили порядок звучання сирени - фото: rivnepost.rv.ua

Події
13 травня 2022 11:42

У місті Новомосковськ вирішили змінити порядок звучання сирени, яка повідомляє про повітряну тривогу.

Як повідомив міський голова Новомосковська Сергій Резнік, порядок звучання сирени змінили у зв’язку з численними зверненнями від містян. Тепер сигнал "Тривога" працює протягом перших п’яти хвилин з наступним повторенням кожні десять хвилин – і так до кінця скасування тривоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер зауважує, що таким чином городяни, у яких надто чуткий сон, мають змогу більш якісно відновлювати сили після трудового дня. Дізнатися про тривоги також можна на офіційних каналах "Сирена Новомосковськ" у Телеграм та Вайбер.

За словами Сергія Рєзніка, Новомосковськ продовжує функціонувати у звичайному режимі – працюються всі комунальні служби, медичні заклади, магазини та аптеки.

Нагадаємо, що в ніч на 13 травня у Дніпропетровській області часто лунали сирени. Тим не менш, обійшлося без надзвичайних подій. Російських окупаційних військ на території регіону нині немає. Ситуація залишається контрольованою та спокійною.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах