Генерал США прогнозує, що ЗСУ витіснять окупантів з України до кінця літа

Генерал США прогнозирует, что ВСУ вытеснят оккупантов из Украины до конца лета -

Генерал США прогнозирует, что ВСУ вытеснят оккупантов из Украины до конца лета - фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
12 травня 2022 15:06

Колишній командувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес спрогнозував, що окупантів з України можуть відтіснити до кінця літа.

Як повідомив Ходжес в інтерв'ю CNN, найближчим часом Україна має перейти в контрнаступ. І, за оцінками генерала, до кінця літа військовим має вдатися відкинути війська агресора до кордонів, які вони займали до 23 лютого. Тобто звільнити окуповані після 24 лютого 2022 року території.

Бен Ходжес вважає, що росіяни вже наблизилися до кульмінації, а США та їхні союзники виконали велику роботу, щоб найближчими тижнями збільшити потенціал України. 

Уточнимо, що військовий експерт Агіль Рустамзаде в інтерв'ю каналу "Україна 24" повідомив, що російський наступ зупинився за всіма напрямками і ми бачимо фінал "другого етапу". Є ймовірність, що може бути "третій етап війни" з новими цілями та завданнями. Але це політичне рішення, яке прийматиме влада РФ. Наразі є всі умови для позиційної війни. А якщо потрібні будуть інші цілі – обом сторонам потрібна оперативна пауза.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах