Добровольцям з "Варти Дніпра" призначили нового командира: що про нього відомо

Добровольцям зі "Варти Дніпра" призначили нового командира: що про нього відомо

Добровольцям зі "Варти Дніпра" призначили нового командира: що про нього відомо - фото: voennoedelo.com

Події
09 травня 2022 18:38

У добровольчого формування Дніпровської місцевої територіальної громади – "Варта Дніпра" – змінився командир. Відомо, що бійців очолив дніпровський депутат.

Згідно з розпорядженням мера Дніпра Бориса Філатова, з середи – 4 травня – командиром "Варти Дніпра" став Хмільников Артем Олександрович.

Розпорядження мера Бориса Філатова.Розпорядження мера Бориса Філатова. Фото: dniprorada.gov.ua

Артем Хмільников командир "Варти Дніпра".Артем Хмільников командир "Варти Дніпра". Фото: facebook.com/a.khmelnikov

Довідка:

Хмельников Артем Олександрович (39 років) – юрист, викладач гуманітарних наук та депутат. Він двічі балотувався та був обраний депутатом міської ради Дніпра (зараз від політичної партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка, а раніше був від "Самопомочі"). З "Самопомочі" Артема Хмельникова виключили, оскільки він (будучи головою постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансів та місцевого самоврядування) "прославився" корупційним скандалом із варварською вирубкою дерев. Має три вищі освіти. З 1998 до 2003 року навчався на юридичному факультеті в Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара, з 2003 до 2006 – у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління за Президента України. А ось з 2011 по 2012 роки Арем навчався на кафедрі політології Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. 2012 року, після захисту дисертації, Хмільников став кандидатом політичних наук. Він є старшим викладачем кафедри психології та гуманітарних дисциплін у ВНЗ Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах