Зубний технік з Дніпра продає порожні "голови Путіна", щоб допомогти військовим

Зубний технік із Дніпра продає порожні "голови Путіна", щоб допомогти військовим

Зубний технік із Дніпра продає порожні "голови Путіна", щоб допомогти військовим - фото: opentv.media

Події
07 травня 2022 18:01

У Дніпрі чоловік робить попільнички у вигляді голів президента РФ Володимира Путіна, щоб допомогти українським військовим захистити Україну.

Дніпрянін Олександр Маслов 9 років працює зубним техніком – моделює зубні імпланти та коронки. Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, чоловік вирішив стати волонтером. Він почав робити на своєму на 3D-принтері сувеніри (значки з крилатою фразою, що вказує напрямок російському кораблю, а також попільнички у формі голови Путіна) і продавати їх за донати, щоб весь дохід віддавати на потреби наших військових, передає Відкритий.

– На друк одного такого значка йде приблизно година Я займаюся цим вже, напевно, тижнів зо три. Більше 50 значків я роздав військовим…Це біорозкладний пластик, який нешкідливий…З нього на таких принтерах друкується багато дитячих іграшок, – розповів Олександр Маслов.

Ідею робити попільнички з голови Путіна чоловікові підкинули друзі.

– Він своїм людям "запудрив" мізки своїм "російським миром" і, як би, ми йому також сипатимемо попіл у голову, – пояснив задум зубний технік і додав, що на пластикових лобах своїх (у прямому сенсі пустоголових) Путінов він пише слово "х**ло", яке найкраще характеризує його як особистість.

На створення однієї попільнички у вигляді голови Путіна Олександр витрачає 3 години. Такі сувеніри вже мають кілька українських військових. Захисники від попільничок у захваті. Як замовити попільничку або значок, можна дізнатися тут. Наразі йде збір коштів на амуніцію. Кожен донат є важливим.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах