Отримай відповідь: якою буде комендантська година у Дніпрі та області на 9 травня

Отримай відповідь: якою буде комендантська година у Дніпрі та області на 9 травня

Отримай відповідь: якою буде комендантська година у Дніпрі та області на 9 травня - фото: cxid.info

Події
07 травня 2022 13:55

У понеділок, 9 травня, відзначатиметься День Перемоги над нацизмом у Другій світової війні. Якщо у попередні роки на це свято проросійськи налаштовані люди влаштовували у Дніпрі та області дрібні провокації, то зараз – в умовах повномасштабної війни у нашій країні – вони можуть вигадати щось небезпечне. Але такий ризик не вплинув на комендантську годину.

Як повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, у його місті комендантську годину на День Перемоги не буде подовжено.

– Комендантську годину цілу добу ми вводити не будемо, тому що сподіваємося на вашу свідомість, – пояснив він і додав, що за даними розвідки 8-9 травня готуються провокації окупантів, можливі обстріли.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день на території Дніпропетровської області комендантська година починається з 22:00 і триває до 05:00. Інформації про те, що у Дніпрі на День Перемоги вона збільшиться, поки що немає.

Раніше ми писали, що перед Днем Перемоги українців закликали бути уважними до сигналів повітряної тривоги. Оскільки росіяни не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до свята 9 травня, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст у ці дні. У деяких українських містах людей закликали не виходити з дому у святковий день із метою безпеки. Зазначимо, що мер Дніпра Борис Філатов розповів, що на 9 травня у Дніпрі жодного "офіціозу" (промов, "дідів на паличках", покладань квітів мерами та депутатами) не буде. Проте всі, хто має щире бажання піти та покласти квіти до Пам'ятника 152-ї дивізії, до Пам'ятника Слави, можуть піти та зробити це.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах