Яка ситуація у Дніпропетровській області на 7 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 7 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 7 травня - фото: Vgorode

Події
07 травня 2022 11:06

Почалася 73 доба повномасштабної війни. Стало відомо, яка ситуація у Дніпропетровській області на сьогодні – 7 травня.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко та додав голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, ніч та ранок були з тривогами. Але, на щастя, обійшлося без ракетних обстрілів. Наразі ситуація у області стабільна. Чиновники побажали дніпрянам мирного вихідного дня та закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, тобто спускатися під час сирен в укриття, де буде безпечно.

Раніше ми писали, що керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан порадив дніпрянам та гостям Дніпра по можливості об'їжджати Амурський міст (який 4 травня обстріляли російські окупанти) через інші мости, а також не ходити біля адмінбудівель – ДніпроОДА, облради, міськради. Хоч українська ППО працює, людям слід бути обережними. Нагадаємо, що перед Днем Перемоги українців закликали бути уважними до сигналів повітряної тривоги. Оскільки росіяни не можуть похвалитися вагомими досягненнями на фронті до свята 9 травня, підвищується ризик масового обстрілу українських міст у ці дні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах