Яка погода буде у Дніпрі на вихідних 7 і 8 травня

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних 7 і 8 травня -

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних 7 і 8 травня - фото: freepik.com

Події
06 травня 2022 17:26

У Дніпрі на вихідних, 7 та 8 травня, очікується сонячна та тепла погода. Але при цьому можливі заморозки.

Субота (7 травня)

Погода у Дніпрі на 7 травня -Погода у Дніпрі на 7 травня - фото: sinoptik.ua

Згідно з попереднім прогнозом погоди, з самого ранку і до вечора у місті буде ясна погода. Температура повітря у цей день триматиметься в межах від 6 до 16 градусів. При цьому вночі можливі заморозки – до 1 градусу морозу у повітрі. Дощу або сильних поривів вітру у цей день не очікується.

Неділя (8 травня)

Погода у Дніпрі на 9 травня -Погода у Дніпрі на 9 травня - фото: sinoptik.ua

Зранку у Дніпрі буде похмура погода, але вже вдень хмари розсіються. До вечора буде переважно сонячно. Стовпчики термометру піднімуться до 19 градусів. Сильного вітру цього дня не прогнозують. Також не буду дощу, тому парасольки містянам не знадобляться.

Нагадаємо, що раніше міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, на 9 травня у місті не буде ніякого "офіціозу". За його словами, усі, хто має щире бажання піти та покласти квіти до Пам'ятника 152-ї дивізії, до Пам'ятника Слави, можуть піти та зробити це, але там не буде промов, не буде жодних покладань мерами та депутатами. Мер зазначив, що це той день, який має бути у кожного в серці, тут вони не мають права нікому вказувати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах