Ринок праці у Дніпропетровській області: кого шукають роботодавці

Ринок праці у Дніпропетровській області: кого шукають роботодавці -

Ринок праці у Дніпропетровській області: кого шукають роботодавці - фото: freepik.com

Події
02 травня 2022 17:24

З початком повномасштабної війни ринок вакансій значно змінився, але попри складу ситуацію роботодавці Дніпропетровщині потребують фахівців та можуть запропонувати роботу у багатьох сферах.

На сьогодні у базі даних Дніпропетровської обласної служби зайнятості налічується 1 282 актуальні вакансії. За кількістю лідирують робітничі професії, зокрема працедавці шукають фахівців у галузі сільського господарства, добувній і переробній промисловості. Також є попит на працівників у сфері будівництва, оптовій та роздрібній торгівлі, ремонту автотранспортних засобів, розповіли в обласній службі зайнятості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі навчальні процеси зараз перейшли у дистанційний режим, тому питання освіти та науки зараз стоїть досить гостро. Незважаючи на це, є вакансії у сфері освіти, наукової роботи та професійно-технічній діяльності.

Дніпропетровщина також потребує спеціалістів у галузі охорони здоров’я та соціальної допомоги та фахівців з питань страхової діяльності. Велика кількість вакансій є у поштовій та курєрській сфері.

Переглянути усі наявні вакансії можна за посиланням. Якщо вас зацікавила будь-яка із запропонованих вакансій, звертайтесь до найближчого базового центру зайнятості або філії ОЦЗ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах