У Дніпро приїхав легендарний канадський снайпер "Валі"

У Дніпро приїхав легендарний канадський снайпер "Валі" -

У Дніпро приїхав легендарний канадський снайпер "Валі" - фото: t.me/spravdi

Події
01 травня 2022 10:23

Відомий канадський снайпер з позивним "Валі" прибув до України ще на початку повномасштабної війни, щоб допомогти нашим військовим. Наразі відомо, що він перебуває у Дніпрі.

Про це повідомив представник Молодіжного центру Дніпра Карен Агаджанян. На підтвердження цього він опублікував зі снайпером спільну фотографію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Снайпер "Валі" прибув до Дніпра -Снайпер "Валі" прибув до Дніпра - фото: instagram.com/ag_karen

Варто відмітити, що "Валі" – це колишній снайпер Збройних сил Канади. Ще на початку повномасштабного вторгнення він приєднався до українських військовослужбовців, щоб воювати проти російських окупантів. Він зізнається, що на таке рішення вплинули фото зруйнованих українських міст та обстріл мирних.

Снайпер "Валі" має бойовий досвід кількох воєн. Зокрема, брав участь у двох гарячих точках – Іраку та Афганістані. Там він протягом 2009-2011 років справді вбивав терористів, які були членами забороненої організації ІДІЛ.

Раніше російські пропагандисти заявляли про "вбивство" канадського снайпера "Валі" в Україні. Але ця "гучна" новина виявилася фейком. Журналіст Сергій Лещенко повідомив, що "Валі" – живий та здоровий. Це підтвердила і канадська журналістка Ешлі Стюарт.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах