У Дніпро з гарячих точок евакуювали більше сотні коней

У Дніпро з гарячих точок евакуювали більше сотні коней -

У Дніпро з гарячих точок евакуювали більше сотні коней - фото: youtube.com/c/11tvDpUaWww

Події
26 квiтня 2022 10:56

В одному з кінних клубів Дніпра прийняли більше сотні коней, яких евакуювали через бойові дії з інших регіонів.

Із Кремінної у Луганській області евакуювали цілий табун коней. Наразі вони знаходяться в кінному клубі Klimenko stable. Серед евакуйованих тварин є справжні герої. Наприклад, один кінь, коли біля їхньої конюшні почало "прилітати", самостійно відкрив леваду та вивів табун у поле, врятувавши їх. Про це говориться в сюжеті "11 каналу".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Залишатися на Луганщині їм було небезпечно, тож кінний клуб перевезли до Дніпра. Евакуація проходила у два етапи, оскільки перевозити коней під час війни надто складно. Тварини знаходились у стані стресу, а деякі досі не можуть оговтатися від пережитого. Цей кінний клуб не планує довго зупинятися у Дніпрі. Найближчим часом вони хочуть переїхати на Тернопільщину. Там хочуть відновити свою діяльність, але попри плани хотіли би повернутися у рідне місто.

Ще одні тимчасові жителі дніпровського кінного клубу евакуювалися з Харкова. За конями зазвичай доглядають їхні власники. Приймають тут і тварин, чиї господарі не змогли евакуюватися разом з ними. Власники евакуйованих тварин оплачують у кінному клубі лише корм, що у шість разів дешевше за звичайну послугу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах