У Дніпрі затримали дівчину, яка чекала окупантів

У Дніпрі затримали дівчину, яка чекала окупантів -

У Дніпрі затримали дівчину, яка чекала окупантів - коллаж: unian.ua

Події
21 квiтня 2022 11:15

У Дніпрі дівчина-переселенка під час прямого ефіру у соцмережі розповідала, що чекає, коли окупанти "звільнять" її місто і вона зможе повернутися додому. Її швидко знайшли та затримали.

Так, у соцмережі опублікували відео, на якому дівчина розповідала про те, як сильно їй хочеться повернутися додому. Однак вона планувала повертатися лише тоді, коли її місто "звільнять" російські військові.

- Так, я теж вже сподіваюся, що нас захоплять – і я зберуся і поїду додому, – говорила вона на відео.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що дівчина проживала у Харкові, але після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона переїхала до Дніпра, передає "Уніан". Вона та її друг, з яким і велася розмова про "русский мир", родом з Лисичанська. 

Згодом з’явилося відео із затриманням дівчини. У повідомленні зазначалося, що її не били та не принижували, а лише відвезли до правоохоронців. При чому вона стверджувала, що користується звичайним кнопковим телефоном. Хоча для того, щоб вести прямий ефір в Інстаграмі потрібен смартфон. Також пізніше опублікували відео, на якому дівчина вже вибачалася.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах