У Генштабі відповіли, чи потрібно ввечері вимикати світло

У Генштабі відповіли, чи потрібно ввечері вимикати світло -

У Генштабі відповіли, чи потрібно ввечері вимикати світло - фото: 24tv.ua

Події
12 квiтня 2022 16:23

У Генеральному штабі розповіли, що ввечері цілеспрямовано світло у будинках не вимикають, але військові дотримуються цієї рекомендації.

У Генштабі повідомили, що під час обстрілів житлових будинків десь могли бути світлові маячки, які привертали увагу. Ворог цинічно і цілеспрямовано порушував міжнародне гуманітарне право – ракети прилітали та були обстріли. Тому люди, щоб убезпечити себе, вимикали світло, передають "Українські новини".

З огляду на рекомендації Збройних сил, Державної служби з надзвичайних ситуацій, військових адміністрацій, люди самі повинні приймати рішення – вимикати світло чи ні.

У відомстві зазначили, що в країні діє воєнний стан і ніхто не перебуває в безпеці, якщо будуть ракетні обстріли або авіабомбардування. При цьому у Генштабі додали, що військовослужбовці дотримуються рекомендацій і в цей час вимикають світло на об'єктах.

Нагадаємо, що у Дніпрі на кількох підприємствах не дотримувалися правил світломаскування. Через це там уже відключили електрику.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах