Як переселенці у Дніпрі можуть оформити закордонні паспорти і ID-картки

Як переселенці у Дніпрі можуть оформити закордонні паспорти і ID-картки -

Як переселенці у Дніпрі можуть оформити закордонні паспорти і ID-картки - фото: pasport.org.ua

Події
08 квiтня 2022 12:46

Переселенці, які прибувають до Дніпра з інших регіонів, можуть отримати необхідні документи у підрозділах Державної міграційної службі.

Як розповіли у міській раді, вже 700 внутрішньо переміщених осіб скористалися послугами міграційної служби, а саме змогли отримати закордонний паспорт чи оформити ID-картку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також є запити від людей, які не встигли забрати свої документи з підрозділів міграційної служби, де зараз тривають активні бойові дії. За словами начальника ГУ Державної міграційної служби у Дніпропетровській області Богдана Чегіля, наразі вживають заходи, щоб виготовлені документи передали до Дніпра. Тоді їх зможуть вручити переселенця, а це близько 250 чоловік.

Водночас з початку війни органи міграційної служби нашої області видали майже три тисячі закордонних паспортів. Наразі в Дніпрі всі підрозділи працюють в штатному режимі. Також до роботи повернулися Слобожанський та Центрально-Міський відділ у Кривому Розі, Заводський відділ у Кам’янському, Павлоградський та Синельниківський відділи.

Міграційні органи в області працюють з понеділка по суботу включно, неділя – вихідний. Гаряча лінія: 056 720 30 17.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах